Algemene- en annulatievoorwaarden

Betaling
Alle lessen en/of examens moeten ten laatste voor het begin van de les betaald zijn. Indien de lessen niet betaald zijn kan de rijschool de les en/of het examen door auto- en motorrijschool Dirk geweigerd worden. Het verschuldigde bedrag moet alsnog betaald worden door de klant.

Weersomstandigheden
Onze opleidingen gaan door ongeacht de weersvoorspellingen (regen, koude, hitte,...) op voorwaarde dat de opleiding op een veilige manier kan doorgaan. In geval van gevaarlijke weersvoorspellingen (hevige rukwinden, aanvriezende regen, sneeuw, ijzel, ...) wordt de opleiding geannuleerd. In dat geval nemen wij persoonlijk contact met je op om je hiervan op de hoogte te brengen.

Annulatievoorwaarden
Door in te schrijven gaat u akkoord met onze annulatievoorwaarden.
Iedere afwezigheid, minder dan drie werkdagen vooraf afgezegd, wordt aangerekend. Examens moeten minstens 1 week op voorhand geannuleerd worden.
Bij het niet naleven van deze termijn zal de examenbegeleiding alsook de examenretributie worden aangerekend. De bevestiging van de planning die per mail werd verzonden geldt als bewijs van de afspraak.
Auto- en motorrijschool Dirk behoudt zich het recht om een les te wijzigen of te annuleren.
Wanneer een kandidaat te laat komt zal de lesgever maximum 30 minuten wachten. Nadien zal de les niet meer kunnen doorgaan en wordt de les aangerekend.

Indien je tekenen van Corona hebt, gelieve je dan niet aan te bieden voor de les. Neem in dit geval onmiddellijk contact op. Enkel met een officieel bewijs van een coronatest (negatief of positief) kan je de lessen recupereren.

Alle rechten voorbehouden Rijschool Dirk

Laatste update: 30/04/2024 om 09:17 uur
RapidWeaver Icon

© 2024 - DigiSkills