Stacks Image 159


De opleiding voor de bromfiets is een belangrijke stap. Je eerste rijbewijs (AM), de start van je gemotoriseerde verkeerscarrière!

Wil je dit rijbewijs halen zal je moeten slagen voor een theoretisch en een praktisch examen. Een opleiding van minstens 4 uur bij een erkende rijschool is verplicht.
Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding, goede voorbereiding op je examen en gaan samen de baan op. Je bent bij ons aan het goede adres voor je bromfiets rijbewijs want als gespecialiseerde motorrijschool leren wij je alles wat je moet weten om vlot en veilig de baan op te gaan.

Snel je rijbewijs halen? Schrijf je dan in voor 4 uur praktijkles en leg je examen af samen met onze rijschool. Zo kan je zonder zorgen naar het examen. Wij zorgen voor een vlotte planning, een geschikt examenvoertuig en de juiste begeleiding.


Stacks Image 137
Wil je je optimaal voorbereiden op het theorie-examen voor het AM-rijbewijs? Het online leerplatform biedt je de mogelijkheid om op je eigen tempo te studeren, waar en wanneer je maar wil.
Bovendien kan je proefexamens afleggen voordat je het echte theorie-examen doet.
NIEUW

Alle rechten voorbehouden Rijschool Dirk

Laatste update: 30 /04 /2024 - 09:04
RapidWeaver Icon

© 2024 - DigiSkills